3 Nisan 2010 Cumartesi

Dünyanın Basketboluna 147 Gün Kala





Dünya Basketbol Şampiyonasının görücüye çıkan ilk afişlerini/billboardlarını/wallpaperlarını önceki postlarda paylaşmıştım. Dün ise şampiyonanın reklam filmleri ve diğer afişleri/billboardları/wallpaperları yayınlandı. En çok hoşuma giden 3 tanesini ve bonus olarak Mehmet Okur'un posterini paylaşmak istedim.
Mehmet Okur, Tanjevic'le olan sorunlarından ötürü, bu yaz milli takımla beraber olması şüpheli göründüğü için ilk reklam kampanyasında yer alamamıştı. NBA'de oynayan üç Türk oyuncudan ikisinin (Hidayet ve Ersan) kampanya için poz verip de Mehmet'in yer almaması sorunların çözülemediğini ortaya koymuştu. Ancak Mehmet'in geçtiğimiz günlerde milli takım formasını yeniden giyeceğini açıklamasından sonra yeni reklam kampanyası için poz vermesi, Mehmet'in milli formaya uzun bir aradan sonra yeniden kavuşacağını gösterir nitelikte. Özellikle milli takımın pota altında büyük sıkıntılar çektiğini düşünürsek, Mehmet'in bir ilaç olacağını ve takıma -özellikle- hücum açısından büyük fayda sağlayacağını söylemek yanlış olmaz.
Ayrıca afişlerin/billboardların/wallpaperların yanı sıra merakla beklenen ve her türlü görsel ortamda sık sık karşımıza çıkacağını umduğum ve istediğim reklam filmleri de hazırlanmış durumda. Turnuvanın maskotunu hiç mi hiç beğenmemiştim ama reklam filmlerinin inanılmaz hoşuma gittiğini söylemem lazım. Özellikle Kobe'nin sahada pek göremediğimiz sempatik davranışları filmlerin etkileyiciliğini arttırmış.


Not: Şampiyona için hazırlanan tüm wallpaperlara buradan ulaşabilirisiniz.

Hiç yorum yok: